Geheime Geschenken

December, de mooiste tijd van het jaar...

Overal zie je reclames met het mooiste speelgoed, de luxe partyoutfits, een overdadig gedekte tafel vol eten.

Maar hoe anders beleef je dat als je elke maand al moeite moet doen om je hoofd boven water te houden?

Hoe kom je rond als je ook nog cadeaus wilt kopen voor je kinderen en een kerstdiner op tafel wilt zetten?

En natuurlijk willen ze ook die mooie glitterjurk voor het kerstdiner.

 

Armoede in Nederland neemt toe en de verwachting is dat deze volgend jaar verder zal stijgen. Vaak is het verborgen armoede, omdat mensen zich schamen houden ze het stil en vechten ze eenzaam door de maanden heen.Iets vaker naar elkaar omkijken zou al zoveel kunnen betekenen!

En dat is precies wat we willen doen. Geen winacties bij Hip voor haar deze maanden en geen Black Friday. Maar Geheime Geschenken

 

Hoe werkt het:

* Ken jij iemand die leeft in armoede? Moeite heeft elke maand de rekeningen te betalen en geen ruimte in de portemonnee heeft voor extra's zoals een cadeautje voor Sinterklaas of Kerst? Geef deze persoon op. Dit mag ook zeker via een prive berichtje of mailtje, zodat niemand het verder hoeft te weten.

* Wij gaan proberen om voor deze persoon een klein geschenksetje te maken. In samenspraak met jou, om te zien waar de interesse ligt zodat het cadeautje ook echt passend is.

* Omdat we maar een klein bedrijf zijn, zullen onze mogelijkheden helaas ook niet onbeperkt zijn. Dus wil je een bijdrage doen om te helpen met deze actie? Graag!!

Je kunt een vrije donatie doen. Elke euro helpt! Ook als je niet veel kunt missen. Voor € 3.00 kunnen we bijvoorbeeld al een grote strik cadeau doen en voor € 10.00 een luxe klikklakset met strik.

 

We hopen uiteraard zoveel mogelijk pakketjes te kunnen maken om zo een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. 

Help je mee? 

Omdat het voor iedereen de mooiste tijd van het jaar zou moeten zijn...

 

 

 

 

 

© 2020 - 2023 Hipvoorhaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel