Hoi! Wat ontzettend leuk dat je een bezoek brengt aan Hip voor haar!

Ik ben Carmen (33), moeder van Mees (8) en Veerle (4) en ik woon samen met mijn partner in Oude-Tonge, Goeree-Overflakkee.

Ik ben dol op creatief bezig zijn en daaruit is dan ook Hip voor haar ontstaan. Tot de geboorte van Veerle had ik een bedrijf in (bruids)taarten. Ik vond het heerlijk om kinderen, maar ook volwassenen en bruidsparen te voorzien in hun wensen voor dé ultieme taart. Ik genoot van de lachende gezichtjes als ze de taart zagen en de prachtige foto's van het aansnijden van een bruidstaart. Helaas was dat, na de geboorte van Veerle, niet meer te combineren met het moederschap, omdat ik graag thuis wil zijn als Mees uit school komt en ook Veerle wilde ik niet dagelijks naar een opvang hoeven brengen. 

Toch kroop het creatieve bloed waar het niet gaan kan en begon ik in mijn vrije tijd haaraccessoires voor Veerle te maken. Ik genoot hier zo van, dat ik al snel ook voor anderen artikelen maakte en dat bracht me op het idee om Hip voor haar te starten. Toch weer ondernemen, toch creatief bezig én thuis voor de kinderen. Voor mij de ideale combinatie! Nooit had ik durven dromen dat we webshop zó snel zou groeien. Binnen 2 jaar gingen we van een aantal haaraccessoires, naar een webshop met meer dan 1000 artikelen!

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat dit mogelijk is en ik vind het echt heel leuk om jullie te voorzien van leuke artikelen. En echt: bij Hip voor haar ben je geen ordernummer, maar een heel welkome gast. Ik doe daadwerkelijk bij iedere bestelling een heus vreugdedansje! 

Mocht je op zoek zijn naar iets, dat je op de site niet kunt vinden: schroom niet om mij een berichtje te sturen. Ik kijk graag samen met jou naar de mogelijkheden. Dit geldt natuurlijk ook als je vragen hebt over een artikel. 

Ik vind het leuk om van je te horen! En ik hoop je vaker terug te zien. 

Liefs!

Carmen 

 

 

© 2020 - 2024 Hipvoorhaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel