SPAARPROGRAMMA

Met ons spaarprogramma spaar je met elke bestelling Hippe Klikkies die in te wisselen zijn voor leuke cadeaus. Voor iedere €1,- die je besteed in onze webshop, ontvang je 1 Hip Klikkie. Om Hippe Klikkies te kunnen sparen, dien je ingelogd te zijn in je klantaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Maak deze dan aan via deze link.

 

SPELREGELS

Middels ons spaarprogramma kun je sparen voor verschillende artikelen of shoptegoed! De artikelen waar je voor kunt sparen, zijn per seizoen verschillend en zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het spaarprogramma verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord.

 

HIPPE KLIKKIES SPAREN

Per klantaccount is het mogelijk om Hippe Klikkies te sparen. Hippe Klikkies worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website, met jouw klantaccount worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. Indien producten tegen een onjuist aantal punten zijn vermeld dan behouden wij ons het recht om de order te annuleren. De besteedde punten zullen dan worden teruggestort.

 

GELDIGHEIDSDUUR GESPAARDE HIPPE KLIKKIES

De geldigheid van de Hippe Klikkies is onbeperkt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor artikelen of shoptegoed uit het spaarsysteem. Hippe Klikkies worden niet uitbetaald.

 

LEVERING VAN HIPPE KLIKKIES ARTIKELEN

Artikelen uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden. Fabricage en leveringsfouten uitgezonderd.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Hip voor haar is niet aanpskrakelijk voor het frauduleus gebruiken van Hippe Klikkies. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden bij Hip voor haar.

 

WIJZIGINGEN SPAARPROGRAMMA

Hip voor haar behoudt zich het recht om spaarartikelen in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe Hippe Klikkies toe te voegen. Tevens behoud Hip voor haar zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal Hippe Klikkies dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

© 2020 - 2024 Hipvoorhaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel